
Dijital Platform Yönetimi - Dijital Etkileşimlerin Geleceğini Şekillendirmek
Dijital Liderlik Akademisi 2025 Sertifika Töreni kapsamında gerçekleşecek bu özel panelde, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan’ın moderatörlüğünde, dijital dönüşümün öncü isimleriyle dijital platformların bugünü ve geleceği masaya yatırılıyor. PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Teknosa Pazarlama ve Dijitalden Sorumlu GMY Emre Kurtoğlu ve Kurumsal İletişimciler Derneği Başkanı Murat Göllü; kullanıcı deneyimi, etkileşim stratejileri, veri temelli içerik yönetimi ve çok kanallı dijital varlık planlaması gibi konularda ilham verici görüşlerini paylaşacak. Bu panel, platform tabanlı iş modellerinin liderlik stratejileriyle nasıl bütünleştiğini gözler önüne seriyor.
-
Dijital platformların kullanıcı etkileşim stratejileri ve müşteri deneyimi yönetimi
-
Veri analitiği, kişiselleştirme ve içerik dinamiklerinin dijital platformlara entegrasyonu
-
Çok kanallı platform yönetimi ve dijital iletişim yaklaşımları
-
Geleceğin dijital etkileşimlerinde liderlik, güven ve sadakat oluşturma yöntemleri

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik
PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, Gıda ve içecek sektöründe ürün yönetimi ve dijital dönüşüm alanlarında 15 yıla yakın bir deneyime sahip. Teknolojiye olan yakın ilgisi ve stratejik pazarlama yeteneği; onun liderliğinde yenilikçi ürünlerin piyasaya sürülmesini ve e-ticaretin büyümesini sağlayarak, markaların görünürlüğünü inovasyon projelerinin doğmasına olanak tanıdı.
Emre Kurtoğlu
Lise öğrenimini Galatasaray Lisesi’nde tamamlayan Emre Kurtoğlu, 1998 yılında Galatasaray Üniversitesi İşletme Bölümü’nden ilk mezun olarak derece ile mezun oldu. 2000 yılında Sabancı Holding’in genç yöneticilere yönelik Talent Pool Programı’na seçildi. 2013 yılında ise London Business School’un Market Driving Strategies programına katıldı.

Murat Göllü
ODTÜ Mühendislik Fakültesi’nden mezun olduktan sonra kariyerine mühendis olarak başlayan Murat Göllü sonrasında Siemens’te “e-business” alanında çalışırken eş zamanlı olarak Yeditepe Üniversitesi’nde executive MBA programını tamamladı.

Gülçin Büyüközkan
Endüstri Mühendisliği alanında lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi’nden, yüksek lisans derecelerini ise Fransa’da ENSGI’den ve Boğaziçi Üniversitesi’nden almıştır. Endüstri Mühendisliği alanındaki doktora tezi çalışmalarını INPG, Fransa’da sürdürmüş; tez çalışmalarının bir kısmını ise Université Laval, Québec, Kanada’da yapmıştır.